Werken bij

Werken bij

Ben je een onderwijsprofessional en zoek je een uitdagende, moderne werkomgeving waar je je nog verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou! Onze vacatures kun je hieronder vinden. Wil je een open sollicitatie sturen, dan kan dit uiteraard ook. We komen graag met je in gesprek. Tot ziens!

Open sollicitatie

We nodigen je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Dit kan via onderstaande link. 

solliciteer nu

Invallers

Invallers verzorgen ons onderwijs op momenten dat een leerkracht ziek is voor korte of langere tijd. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je onze scholen leren kennen? Schrijf je dan nu in als invaller. We komen ook graag in contact met ZZP'ers.

Nu inschrijven

Orthopedagoog generalist 0,4 fte

Wij zoeken voor de bovenschoolse ondersteuningsunit (BOU) een orthopedagoog. De BOU richt zich op ondersteuning en begeleiding van alle scholen van Ambion bij de uitvoering van een passend onderwijsaanbod voor leerlingen met specifieke (extra) ondersteuningsbehoeften. De BOU is een multidisciplinair team met een vaste kern en een flexibele schil. Dit om enerzijds stabiliteit en kwaliteit te waarborgen en anderzijds gebruik te maken van specifieke expertise binnen en buiten het schoolbestuur.

Lees meer
Deel deze pagina

Vind een school in de buurt

Onze scholen