Vol vertrouwen de wereld tegemoet

Ambion Holding is een koepelorganisatie voor twee stichtingen voor openbaar onderwijs in de regio's Joure en Heerenveen, respectievelijk Onderwijsgroep Primus en Stichting Openbaar Primair Onderwijs De Basis. Wij zijn een ambitieuze onderwijsorganisatie die inzet op de kwaliteit van onderwijs. Kwalitatief, eigentijds en uitdagend onderwijs is op al onze scholen terug te vinden. Iedere school vult dit op zijn eigen manier in, passend bij de omgeving en de eigen profilering. Tegelijkertijd doen we ook veel gezamenlijk. Wij zijn er van overtuigd dat we met ons sterke collectief ons onderwijs rijker, duurzamer en aantrekkelijker kunnen maken. Voor medewerkers, leerlingen en onze omgeving.
 

Apple leeromgeving op al onze scholen

De kwaliteit van ons onderwijs dragen wij hoog in het vaandel. Daarom geven wij volop ruimte aan nieuwe initiatieven en onderwijsontwikkeling. Wij bieden onderwijs in een eigentijdse ICT omgeving. Alle scholen van Ambion werken met de Apple leeromgeving, een dynamische en uitdagende leeromgeving voor leerlingen en leerkrachten.

Nieuws

Nieuws

Vacatures

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan lees meer

Vind een school in de buurt

Onze scholen